Waarom kies je voor Dive & Travel Care?


Specialist voor duikkeuringen en reisadvies in de regio Den Haag!

Dive & Travel Care is deskundig, betrouwbaar en toegankelijk. Een essentiële partner in de voorbereiding van het duiken en je duikvakantie op een verre bestemming!


Duikkeuring aan huis

Een duikkeuring schiet er nog wel eens bij in. Je hebt het druk of het kan alleen tijdens kantooruren. Een duikkeuring is echter een belangrijk onderdeel van het duiken of je duikvakantie. Daarom bieden wij je een alternatief. Wij keuren bij jou thuis op het tijdstip dat het jou uitkomt. Vanzelfsprekend kunnen eventuele reisvaccinaties tegelijkertijd met de duikkeuring plaatsvinden.

 

Aan de duikkeuring of vaccinatie aan huis zijn geen extra kosten verbonden.

 

Erkende arts

De arts van Dive & Travel Care is een gecertificeerde sportduikerarts en reizigersadviseur. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Duikgeneeskunde (NVD) en heeft ruime ervaring in het verrichten van duikkeuringen en het geven van reizigersadvies en vaccinaties. Daarnaast is hij een ervaren duiker en heeft hij veel reiservaring.

 

Extra service

Naast de duikkeuring of de vaccinaties, geven we je ook tips over je reisapotheek, hygiëne, voedsel en drinkwater op je reisbestemming. Ook kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je nog vragen hebt na je keuring of tijdens je reis. Wij zijn dienstverlenend, flexibel en vriendelijk!